Categories
fotboll

AIK streams

Streama AIK live och annan live streamad Allsvensk fotboll. Livestream.nu listar alla länkar till livestreamad AIK som du hittar här nedan. Det finns ibland möjlighet att både streama AIK gratis “free” och betalt. Det finns flera siter där du kan streama AIK och se ditt favoritlag.

LIVESTREAMS

TV4 PLAY+ SPORT
Från 229kr/mån
Streama nu

Att streama AIKs matcher har blivit otroligt populärt pga tillgängligheten. Med en snabb mobiluppkoppling eller Wifi kan du se AIK live streamat i mobilen, tv, på datorn och streama AIK på ipad. Streama AIK live idag!

AIK

AIK, en av Sveriges mest framstående fotbollsklubbar, har skrivit historia sedan dess grundande 1891. Med flera titlar under bältet, har laget ständigt visat sig vara en central aktör på den svenska fotbollsscenen. 

Här tar vi dig med på en resa från klubbens tidiga dagar, genom triumfer och motgångar, fram till dagens framstående position.

AIK grundas

Allmänna Idrottsklubben, oftast förkortad till AIK, grundades den 15 februari 1891 av Isidor Behrens på Café Zebra i Stockholm. Från de första matcherna med improviserade regler till de formella strukturerna i svensk fotboll, har AIK visat sin närvaro. I de tidiga åren handlade det lika mycket om att forma sporten i Sverige som att bygga en framstående klubb.

https://www.traditionrolex.com/17

AIKs profiler genom åren

Genom åren har AIK varit hem för flertalet profiler.

  • Kurt Hamrin
  • Daniel Tjernström: Med över 400 matcher för AIK under sin karriär, blev Tjernström synonym med klubbens framgång i början av 2000-talet.
  • Alexander Isak: Denna unga talang debuterade för AIK vid bara 16 års ålder och skrev snabbt in sig i klubbens historia genom att bli den yngsta målskytten någonsin för laget.

AIKs olika arenor genom åren

Under sin historia har AIK spelat på flera arenor. 

  • Stockholms stadion: Den klassiska arenan där AIK firade flera tidiga triumfer.
  • Råsunda: Hem för AIK mellan 1937 och 2012, den var skådeplats för många av klubbens mest ikoniska stunder, inklusive flera derbyvinster mot lokala rivaler.
  • Friends Arena: Sedan 2013 har detta varit AIK’s hem. En av Europas mest moderna arenor, den representerar klubbens ambition att vara i framkant av europeisk fotboll.

AIKs supportrar

AIKs supportrar är kända för sin fanatiska passion. Genom åren har de skapat en av de mest intensiva atmosfärerna i svensk fotboll. Klacken, med grupper som Black Army och Ultras Nord, står aldrig stilla, och deras sånger och ramsor har blivit legendariska.

AIKs framgångar och motgångar

Till framgångarna hör AIKs 12 allsvenska titlar, med den senaste 2018. Men det har också varit tuffare tider, inklusive ekonomiska utmaningar och säsonger utanför den högsta divisionen. Trots detta har AIK alltid haft en förmåga att komma tillbaka, ofta starkare än tidigare.

Avslutningsvis

Mer info:

AIKs historia är en berättelse om passion, beslutsamhet och stolthet. Från de tidiga åren på Stockholms stadion till dagens matcher på Friends Arena, har klubben alltid strävat efter att vara bäst. AIK är mer än bara en fotbollsklubb – det är ett levande testament till svensk fotbolls historia och kultur.